Hamarosan tényleg pályázhatunk a kazáncserére - az ígéretek szerint

MTI2014. november 11. 18:32

Az Otthon Melege Program keretében kiírt lakossági energiahatékonysági pályázatok informatikai rendszereinek technikai problémái elhárultak, módosult határidőkkel, november 14-étől megkezdődhet a pályázatok beadása - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden.

A tárca közleményében emlékeztetett, hogy a korábbi tájékoztatásnak megfelelően, a technikai hiba miatt senki nem eshet el a pályázati lehetőségtől. Az eddig beérkezett hűtőgépcsere- és fűtéskorszerűsítési pályázatok érvényesnek minősülnek, ismételt benyújtásukra nincs szükség.

A minisztérium hangsúlyozta azt is, hogy a beruházások a tényleges pályázati benyújtás előtt nem kezdhetők meg. Megkezdett beruházáshoz a hatályos jogszabályok alapján nem adható vissza nem térítendő támogatás.

A hűtő- és fagyasztógépek cseréjére november 14. és december 15. között, vagy a forrás kimerüléséig lehet pályázatot benyújtani, régiónkénti bontásban.

A kazáncsere pályázatai november 19. és 2015. január 31. között, vagy a forrás kimerüléséig adhatók be, szintén régiónként különböző időpontokban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A homlokzati nyílászárócsere alprogramra november 26. és 2015. január 5. között, vagy a forrás kimerüléséig nyújthatók be a jelentkezések, ugyancsak régiós bontásban.

Címkék:
otthon, energia, kazán, kazáncsere pályázat, otthon melege program hűtőgépcsere, hűtőgépcsere,