Sosem gondolnád, mennyit költ fiatal feleségére Andy Vajna

Pénzcentrum2014. április 20. 17:06

Szerény becslések szerint is minimum 115 millió forintot költött a híres filmmogul, Andy Vajna ifjú feleségére, Vajna Tímeára. Utazás magánrepülőn, 30 milliós luxusautó, másfélmilliós ruha - csak néhány tétel, amivel Andy meglepte kedvesét.

A Tímea által megosztott fotók egyikén például egy Porsche Panamerát vezet. Egy ilyen luxusautó körülbelül 30 millió forintba kerül. Még akkor is 3,5 millióba kerülne, ha csak bérelték volna egy hétre - írja a Blikk.

Nemcsak a vezetésnek, de a vásárolgatásnak is megadja a módját az újdonsült feleség. A világhírű Rodeo Drive-on található luxusboltok közül a Lanvinba biztosan betért, ahol egy cipő vagy táska alsó hangon is 300 ezer forintba kerül.

Utazni is szeret a sztárpár. Idén már kétszer fordultak meg az aspeni síparadicsomban, ahol a jobb szállodákban minimum 150 ezer forint fejenként egy éjszaka. A két kiruccanás között a Golden Globe-díjátadón is feltűnt a Vajna-házaspár. A vörös szőnyegen Timi egy 1,5 milliós Roberto Cavalli ruhában vonult végig.

A fenti helyszínekre természetesen nem menetrendszerinti járattal érkeztek. A világhírű producernek ugyanis van egy magánrepülője, amivel többek között a Los Angeles-i kiruccanásokat is meg szokták tenni. Becslések szerint egy oda-vissza szóló amerikai út nagyjából 50 millióba kerülhet. Ehhez képest a csecsebecsékre és ruhákra költött pár százezres vagy milliós tételek pusztán aprópénznek tűnnek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ilyen luxusvillákat vesznek a magyar milliárdosok - KATTINTS!

A Tímeára költött 115 millió forintból Andy Vajna már egy luxusvillát is vehetett volna Magyarországon. Ingatlanpiaci szakértők szerint a luxusingatlan-piacoz lakások esetén 100 millió forintnál magasabb áron kínált otthonok jelentik. Sokat elmond a hazai piacról, hogy a kritériumoknak megfelelő ingatlanok döntő többsége Budapesten, vagy az agglomerációban található. Bár elvétve vidéken is - főként a Balatonnál - előfordulnak méregdrága otthonok, azonban egybefüggő luxuskínálatról, mint például a II. kerületi Rózsadomb esetében már koránt sem beszélhetünk. Igaz, azt is érdemes megjegyezni, hogy a 115 forintból még nem tudná megvenni a filmmágnás a két legdrágább hazai ingatlant, melyeket egyenként 600 millió forintért kínálnak.

Címkék:
lakás, ingatlan, luxus, luxusingatlan,