Eladó a legendás magyar színésznő luxusvillája

Pénzcentrum2011. szeptember 18. 15:07

400 millió forintért eladó Szeleczky Zita, a '30-as és '40-es évek ünnepelt filmcsillaga számára épült villa a Dunakanyarban.

Az impozáns, páratlan adottságokkal rendelkező villa az 1940-es években épült Szeleczky Zita számára a fővárostól 45 kilométer távolságban lévő, Visegrád és Esztergom között a Dunára néző festői szépségű pilisi hegyormon.

 


Az ünnepelt filmcsillag számára elkészült rezidenciából csodálatos panoráma nyílik a Dunakanyarra, Esztergomtól-Visegrádig, valamint a Pilis és a Börzsöny hegyvonulataira is.

 


A 4 szintes villa elhelyezkedése, a gyönyörű panoráma, a csend, az erdő közelsége, az impozáns méretű nappali, a panorámás fürdőszobák, a szép kovácsoltvas korlátok, a csigalépcső, az ólomüveg berakásos nyílászárók, a közel 4 méteres belmagasság, és a gyönyörűen kialakított kert adja többek között az ingatlan egyedi, impozáns szépségét.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A házat 1996-ban teljesen mértékben renoválták, így a korábban elhanyagolt, romos épületből mindent kielégítő luxusingatlan vált. Az 5 ezer négyzetméteres telken fekvő házat aszfaltozott magánúton lehet megközelíteni, így a következő tulajdonos számára minden bizonnyal a nyugalm szigete lesz az ünnepelt színésznő egykori otthona.

 

 

 

Címkék: