Eladná luxuskastélyát a magyar Opel király + fotók

Pénzcentrum2011. április 16. 14:02

Több, mint másfél milliárd forintért eladó az Opelekkel bizniszelő Ivanits József luxusvillája Budapest XVII. kerületében. A leendő tulajdonosnak azonban a helyi önkormányzattal is meg kell majd küzdenie, mivel jogerős bontási engedély van az ingatlan egy részére.

XVII. kerületben 3900 nm-es telken 2003 és 2009 között épült, 3 szinten összesen 1230 nm alapterületű, 8 szobás luxusvilla különleges, egyedi készítésű burkolatokkal, bútorokkal, 100 nm-es terasszal, moziteremmel, billiárdteremmel, belső medencével, konditeremmel, borospincével, 340 nm-es teremgarázzsal, vendégházzal eladó - olvasható a budapesti luxuspalota hirdetése a közvetítő társaság honlapján.

 


A nem mindennapi méretekhez, nem mindennapi ár tartozik: Ivanitsék 1,6 milliárdot kérnek a jó kilátással rendelkező villáért, igaz a hirdetés nem tartalmazza, hogy a telek jelentős részét és a ház néhány négyzetméternyi alapterületét visszaköveteli az önkormányzat.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Az index.hu értesülései szerint ugyanis a luxusingatlannal csak egyetlen gond van: jogellenes túlépítése évek óta napirenden van az önkormányzat ülésein, és hatályos határozat is született a kerítés és egy 96 négyzetméteres kertészlak visszabontására. A bontási határozat azért született, mert az ingatlan egy önkormányzati tulajdonú közparkot és egy hosszabb utcaszakaszt is bekebelezett, ezenkívül építési engedély nélkül húztak fel rá egy 96 négyzetméteres kertészlakot.

 

Címkék: