Lakást vesz a jólkereső magyar híresség? Nagy a titkolózás

Pénzcentrum2011. január 7. 05:20

Érdekes fotósorozatra bukkant a Pénzcentrum.hu egy VIII. kerületi ingatlanfejlesztés honlapján. A képeken az látható, amint Gera Zoltán a fejlesztő munkatársának jelenlétében aláír egy szerződést. Megkerestük a legjobban kereső magyar sportolót és a lakásépítőt is, válaszaik alapján döntsék el Önök, hogy mi történhetett az irodában!

Egy frissen megjelent statisztika szerint a Fulham csapatánál légióskodó válogatott labdarúgó, Gera Zoltán a legjobban fizetett magyar sportoló. A lista szerint a középpályás évente bruttó 1,5 millió fontot keres, ami átszámítva 485 millió forintnak felel meg. Csak érdekességként említjük meg, hogy Huszti Szabolcs, a szentpétervári Zenit légiósa 418 millió forintot, míg Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven balszélsője 334 milliót könyvelhet el évente.

Hogy mire költik a labdarúgóink az összefocizott vagyonokat, az természetesen mindenkinek a magánügye, a képek tanúsága szerint Gera Zoltán egy józsefvárosi lakóparkot szemelt ki magának.

 

A Pénzcentrum.hu megkereste az ügyben a sportolót kommunikációs kérdésekben képviselő médiacéget, akik válaszukban tudatták, hogy "Gera Zoltán nem kíván az ügyben nyilatkozatot tenni".

 


A fejlesztő a következő nyilatkozatot tette: "Nem áll módunkban semmilyen információt kiadni az ügyfeleinkről, akik a projektünkben vásároltak vagy fognak vásárolni ingatlant."

Arra a kérdésünkre, hogy miért szerepel egy mindenki által elérhető galéria minden komment nélkül Gera Zoltánról a cég honlapján, azt a választ kaptuk, hogy "Legalább az érdeklődők azt hisznek, amit szeretnének hinni".

Szavazz!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A Pénzcentrum.hu értesülései szerint a felső szinten most készülnek egybenyitni két tetőtéri lakást, de a vevő kilétéről nincs információnk (a kaputelefonon még üres a lakáscsengők melletti címke).

A társaság honlapja szerint egy hetedik emeleti 93,45 négyzetméteres (+104,68 nm terasz) négyszobás lakás éppen foglalás alatt van.

 


Az emeleten további két penthouse lakás még szabad, ezek egybenyitva 159,35 négyzetméteresek (+192,60 nm terasz) lennének, listaáron a két lakás összesen 83,59 millió forintba kerülne.

 

Címkék: