Kiderült! Erre mennek el Fábry Sándor milliói

Pénzcentrum2010. december 20. 04:44

Már csak néhány adás választja el a jubileumi 250. Esti Showdertől, immár egy évtizede kéthetente betölti a képernyőt az RTL Klub egyik legsikeresebb és legnézettebb műsorában, a hazai televíziózás meghatározó és - anyagilag is - megbecsült alakja, ő Fábry Sándor. Eddig kevesen tudták, de most fény derült rá, hogy mire költi a vagyonával ritkán kérkedő showman a millióit.

Fábry Sándor szerényen kezeli a gazdagságot, nem igazán költ státuszszimbólumokra, ehelyett inkább csendben jótékonykodik és a szívéhez közel álló dolgokra fordítja a pénzét - adta hírül a BorsOnline. Ebbe a körbe tartoznak a vidéki ingatlanok, a régiségek és természetesen az ügető.

Vezető hír: Családi ház 5 millió alatt? Nem lehetetlen - itt a lista!

A showman imádja a romos kis vidéki házakat, az ilyen ingatlanokra sosem sajnálja a pénzt. Egy barátja elmondása szerint már többször is úgy vágott bele az adásvételbe, hogy majd felújítja és drágábban továbbértékesíti azokat, de a munkálatok során úgy a szívéhez nőnek az ingatlanok, hogy esze ágában sincs megválni tőlük.

 

 

Leginkább olyan dolgokra költ, amelyek boldoggá teszik, ennek köszönhetően már több vidéki ingatlannal is rendelkezik. Ezek az ékszerdobozok ideiglenesen az otthonául is szolgálnak, amikor el kíván vonulni, de a főhadiszállás továbbra is Leányfalun található.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mennyit keres Stohl András? Bevallotta!

Az antik tárgyakkal kapcsolatban kimondottan kényes ízlésű. Imádja az olyan régiségeket, melyek visszafogottan ugyan, de megmutatják az értéküket. Fábry másik nagy szenvedélye az ügető, a lovaglás és a versenyzés.

 

Címkék:
státuszszimbólum,