Profi ingatlankeresőt akarsz? Megújult az ingatlan.net!

Pénzcentrum2010. február 9. 08:17

Megújult a jelenleg több mint 80 ezer egyedi hirdetést tartalmazó Ingatlan.net. A második generációs fejlesztésű ingatlanportál úgynevezett szabadszavas keresőjében csupán egyetlen mezőt kell kitölteni, és a kereső máris kilistázza az egyénre szabott ingatlanokat.

Ezentúl a hirdetések nem csak a honlapon, hanem a több milliós látogatottságú közösségi oldalakon is megtekinthetők. Pár héten belül megújul a portálhoz kapcsolódó ingatlanmagazin is, ahol az olvasókat naprakész ingatlanpiaci hírek, elemzések, szakértői oldallak, blogok és cikkek várják.

Egyetlen mezőt kell csak kitölteni

A legújabb informatikai fejlesztésnek köszönhetően ezentúl ún. szabadszavas keresővel böngészhetőek az ingatlan.net hirdetési portálon az eladó, kiadó vagy az üzleti ingatlanok.

A nyugat-európai weboldalak mintájára elkészített új kereső funkció a honlap központi elemeként megkönnyíti a látogatóknak a folyamatosan bővülő adatbázisból a megfelelő lakás, vagy lakások gyors kiválasztását.

Nincs más dolgunk, mint a "szabadszavas kereső" mezőjébe részletesen beírni a számunkra ideális ingatlan jellemzőit (pl. Budapest, VI., erkélyes, 16 M Ft, 60 nm), és az ügyfélbarát weboldal máris kilistázza az aktív találatokat.

Regisztráljunk!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Érdemes regisztrálni az ingatlan.net honlapján, hiszen így számos egyéb szolgáltatás is elérhető. Magánszemélyek például ingyen adhatják fel a fotó nélkül hirdetéseiket, az otthonkeresők akár saját dossziéba is összegyűjthetik a kiválasztott ingatlanjaikat, hogy azokat nyomon követve bármikor láthassák leendő otthonuk esetleges árváltozásait.

Ha feliratkozunk a hirdetésfigyelőre, akkor a keresésüknek megfelelő új hirdetések paramétereit is megkaphatjuk elektronikus levél formájában. Mindezek mellett lakáskeresőként üzenetet is írhatunk a hirdetőnek, hogy a hirdetésben nem szereplő adatok mellett további információt közöljön velünk, vagy vásárlási-, eladási szándék esetén visszahívjon minket.

Az adott ingatlan adatlapját egyébként nem csak kinyomtathatjuk, hanem elektronikus levél formájában tovább is küldhetjük, közösségi honlapokon, (pl. Facebook, Twitter) blogokon megoszthatjuk, de akár a Google-keresőben is feltehetjük. Az adatbázis az általunk kiválasztott lakásokat egyébként áttekinthetően sorolja fel.

A kiszemelt ingatlanok adatlapjai nemcsak tömör alapinformációkat tartalmaznak, hanem fotók, képgalériák, házszámpontos műholdas térképfelvételek segítségével sokkal "realisztikusabb" képet is adhatnak a keresett/kiszemelt ingatlanunkról.

Címkék: