Horogkeresztek egy négycsillagos német szálloda előcsarnokában - képpel

Pénzcentrum2009. december 31. 11:02

A gravírozott minták bevésődött emlékeket szakítottak fel, amikor egy turista belépett a négycsillagos hamburgi Radisson Hotel előcsarnokába és megpillantotta a frissen felújított üvegajtók mintázatát.

Az egymásba fonódó horogkeresztek láttán leesett a 45 éves (egyébként félig angol, félig német) Sebastian Wocker álla. A turista ízléstelennek, felháborítónak és gyalázatosnak tartja, hogy 2009-ben egy négycsillagos német szálloda előcsarnokát horogkeresztek díszítik.

A férfi magyarázatot kért a szálloda személyzetétől, akik elmondták, hogy nemrégiben került sor az előtér felújítására, akkor szerelték fel az új üvegajtókat. A mintázat kiválasztása nem nevezhető szerencsésnek, de a motívumok eltávolítása méregdrága művelet volna.

A turista szerint a náci motívumok használata nem megengedett, ezért a szállodából el kellene távolítani a gravírozott ajtókat. A Radisson Hotel nem kívánta kommentálni az esetet (Forrás: Sun magazin).

Brutális kép a virsli-gyárból: ömlik a pépes massza! Árakkal

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A 2009-es év utolsó nagy durranása!

Címkék: