Hoppá! Eladja luxusvilláját a drogozó celeb

Pénzcentrum2009. november 7. 11:02

Eladja luxuslakását Whitney Houston. A drogbotrányairól is híres amerikai énekesnő saját bevallása szerint új életet akar kezdeni, egy új házban.


Íme Whitney Houston luxusvillája.



Whitney Houston a kilencvenes években Amerika egyik első számú dívája volt, azonban magánéleti-és drogproblémái egy időre elvágták előtte a sikerhez vezető utat.

 


Az énekesnő -akit új albuma ismét a slágerlisták csúcsára repíthet- most eladja New Jersey-i luxusingatlanát. Az öt hálószobás villát még 1987-ben vásárolta az énekesnő, aki most 2,5 millió dollárért (463 millió forint) válna meg otthonától.

 


Az öt hektáros telken található a főépület mellett egy fedett és egy nyitott uszoda és egy teniszpálya is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 


Az izgalmas, köríves kialakítású házat hatalmas panorámaablakai teszik igazán vonzóvá az esetleges vevők számára. Az épület speciális üvegteteje pedig különleges megvilágítást kölcsönöznek a belső tereknek.

 

 

Fotók: luxist.com

Címkék: