Ezt adta el Sarkozy felesége! Luxus és pompa - lenyűgöző képek

Pénzcentrum2009. november 3. 13:03

A francia elnök olasz származású feleségenéhány hónapja adta el családi kastélyát, de az arab származású vevő már tovább is adna a Torinó melletti luxusingatlanon - természetesen busás haszonnal.

 

Februárban számoltunk be arról, hogy Carla Bruni, a francia elnök, Nicolas Sarkozy felesége 12 millió dollárért adta el olaszországi családi kastélyát.

 

A hírek szerint azonban a vevő, a dúsgazdag arab üzletember, Alwaleed bin Talal herceg néhány hónappal megvásárlása után már túl is adna a Bruni-család egykori kastélyán. Úgy tudni, az ingatlan ára jelentősen felment: jelenleg 28 millió dollárra tartják.

 

Az 1500 négyzetméteres kastélynak 40 szobája van. A közel ezer éves múltra visszatekintő főúri palota hatalmas kertje bővelkedik a növényritkaságokban: még orchideabokor is található benne.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Torinó melletti Castello di Castagneto Po épülete ugyanakkor üresen áll: bútorait és berendezési tárgyait már korábban eladták egy londoni árverésen.

 


Fotók: luxist.com/telegraph.co.uk

 

 

Címkék: