Pofátlanul átverős hirdetés - mégis elkelt a ház

Pénzcentrum2009. október 29. 14:03

Úgy tűnik, vevőre talált az a ház, amit a világ talán legextrémebb ingatlanhirdetésével reklámoztak. A tengerparti ingatlan mögött ugyanis egy atomerőmű található.


Egy hónapja járta be a világsajtót az a hirdetés, mely szerint 247 ezer fontért (75 millió forint) kínál egy házikót. Az apró épület -mely garázzsal, udvari beállóval, padlástérrel és zöldségeskerttel is rendelkezik - a festői szépségű Dungeness természetvédelmi területen található. Egy apró részletet azonban elfelejtettek feltüntetni: karnyújtásnyira az ingatlantól két hatalmas atomreaktor található.

 


Mint arról nemrég beszámoltunk, az 1930-as években épült házról olyan szögben készítettek fotókat, hogy az ipari létesítménynek még az árnyéka se látszódjon. Az ellenkező irányból utólag készített fotókon és a légi felvételen az eladásra kínált ingatlan eltörpül az óriási erőmű mellett.  Pofátlan ingatlanügynök: a világ legbecsapósabb lakáshirdetése

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A legfrissebb hírek szerint azonban mégis vevőre talált az aprócska ház. Az értékesítő Geering & Colyer ingatlanügynökség annyit közölt, hogy közel a meghirdetett áron kelt el az ingatlan. Az is tudható, hogy a vásárló környékbeli, aki azt tervezi, családjával költözik majd a tengerparti házba.

 

Címkék: