Ilyen körülmények közt is élnek Tesco alkalmazottak (képekkel)

Pénzcentrum2009. október 26. 16:58

Szabadidejében 100 milliós ingatlanokat ad-vesz, és felújít a Tesco ruházati pápája, legújabb szerzeményére 5 millió fontért keres vevőt. Már a főállásában sem keres keveset, de sosem jön rosszul egy kis mellékes.

Az 57 éves Terry Green-t a pletykák szerint két éve még csábították más vállalathoz, de a Tesco gyorsan reagált, és az akkori 1,5 millió fontos éves fizetését rögtön megtoldották még egy millióval, csakhogy ne hagyja ott a céget. A gazdaságos ruhák értékesítésért felelős öltözködési guru mára a cég topmenedzsereit leszámítva a Tesco legjobban fizetett alkalmazottja lett.

A szabadidejében sem kedveli az unalmas otthonüldögélést a középkorú úr. Ha csak teheti ingatlanokat nézeget, és vásárol szerte Európában. A megvásárolt házakat, lakásokat, nyaralókat magas költségen exkluzívan felújítja saját magának, majd miután ráunt a pompás ingatlanjára, busás haszonnal értékesíti tehetős vásárlóknak.


Éppen így tett a fenti képen látható házával is, amelyért annak ellenére, hogy nincs London legelőkelőbb negyedében, 5 millió fontot szeretne kapni a jövőbeli tulajdonostól. Az árat a fantasztikus londoni panoráma (a ház nagy részéből látható többek között a Parlament épülete és a London Eye óriáskerék), és az ebédlőn is jól látható igényes belső kialakítás miatt tartja reálisnak a ház tulajdonosa. Az ingatlant még 2006-ban vásárolta mintegy 2,5 millió fontért, és az exkluzív belsőépítészeti megoldásokra is mintegy 1,5 millió fontot költött a jól fizetett Tesco alkalmazott.


A ruhapápa az ingatlanokkal való üzletelést 12 évvel ezelőtt kezdte kicsiben, első lakását alig 70 ezer font haszonnal tudta továbbadni. Azóta több milliót keresett a felújított ingatlanjaival, és jelenleg is több projektje fut, van ingatlana például Mallorcán és a francia Riviérán is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


A francia tengerpartnál található 2 hektáros telken álló 650 négyzetméteres házát korábban 2,2 millió fontért vásárolta, és a felújítása és kibővítése után mintegy 4,8 millió fontért szeretné továbbadni a tulajdonos.

Címkék:
óriáskerék,