Sztárluxus: íme a világhírű sportoló villája + képek

Pénzcentrum2009. október 24. 10:02

Bret Saberhagen, a világhírű baseball-játékos eladja kaliforniai luxusotthonát. A ház igazán különleges, csakúgy, mint az ára...

 

Eadja kaliforniai otthonát a kilencvenes évek legendás baseball-sztárja, Brett Saberhagen.

 


A Boston Red Sox egykori legendás játékosa, Bret Saberhagen eladja kaliforniai villáját. Úgy tudni, nem anyagi nehézségek miatt költözik, csupán szeretne egy kissé közelebb lenni a tengerparthoz.


A csodás ingatlan 1,2 hektáros birtokon terül el, amin a főépület mellett helyet kapott egy kisebb vendégház is. Az egykori sportsztár nem hazudtolta meg a labdajátékok iránti rajongását: egy petanque-pályát is építtetett

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A hatalmas házban -melynek legtöbb szobáját csodás fa-berakás borítja- helyet kapott egy tágas nappali (természetesen Saberhagen sportrelikviáival díszítve), egy minden igényt kielégítő konyha, és egy külön moziszoba is.


Természetesen egyetlen celeb-ingatlan sem maradhat úszómedence nélkül: ezzel együtt kerül Saberhagen háza 3,25 millió dollárba, azaz mintegy 574 millió forintba. 

Fotók: luxist.com

Címkék: