10 millió dollárért adnák el a Fehér Házat

Pénzcentrum2009. október 15. 16:58

10 millió dollárért, azaz 1,8 milliárd forintért kínálja eladásra tulajdonosa a Fehér Házat. Az épület, mely a megszólalásig hasonlít az amerikai elnök lakóhelyére, Washingtontól több ezer kilométerre, Atlantában található.


Fred Milani hét évvel ezelőtt építette kertjében az amerikai elnök munka-és lakóhelyére megszólalásig hasonlító épületet. Az atlantai Fehér Ház washingtoni eredetijének majdnem hű mása, igaz, kicsit kisebb, más a hátsó fala, és egy hatalmas úszómedence is található mögötte.

 


A ház több szobája is az eredetihez hasonlóan van berendezve, helyet kapott benne például egy saját Ovális Iroda is. Az épület különlegessége a hatalmas Lincoln-portréval díszített hálószoba.

 


A házat -amit évente több száz turista keres fel- anyagi gondjai és az ingatlanpiac válsága miatt kell eladnia építtetőjének.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

(Fotók: dailymail.co.uk)

Címkék: