320 milliós házat vett az ex-miniszterelnök + képek

Pénzcentrum2009. október 7. 11:02

Hatodik ingatlanát vásárolta a Blair-család. A korábbi brit miniszterelnök és felesége így már közel 3,5 milliárd forint értékű ingatlanbirodalom tulajdonosa.


Az orosz oligarchákhoz hasonlítják Tony Blairt és családját a brit bulvárlapok. A szigetország korábbi miniszterelnökének felesége a napokban megvásárolta hatodik lakását, így Blair-ék igazi kis ingatlanbirodalmat építettek fel.

 


Tony Blair és felesége, Cherie a napokban vásárolt egy 1,13 millió font (321 millió forint) értékű házat London egyik elegáns külvárosában, így ingatlan-portfóliójuk 6 tagúra, és 11,9 millió fontosra (3,5 milliárd forint) bővült.

 

Luxusbútorok tízmilliókért? Így vásárol Cherie Blair! Kattints!

 


A legértékesebb Blair-ház a hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastély, amely becslések szerint 5,7 millió fontot (1,6 milliárd forint) ér. Emellett a korábbi miniszterelnöknek van két lakása -és már egy háza is- London belvárosában, valamint egy luxuslakása Bristolban. Ugyanakkor -mint arról nemrég beszámoltunk- eladják a Trimdon Colliery-i házukat, ahol Blair politikai karrierje kezdődött.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Szegény! Kastélyba kell költöznie a volt miniszterelnöknek

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon: Kattints!

 

Címkék: