A luxus luxusa: a megélhetési celeb 1 milliárdos lakása + képek

Pénzcentrum2009. szeptember 23. 16:58

Eladja londoni lakását Hether Mills, Paul McCartney ex-felesége. Az egykori modell pompázatos lakása több millió fontot ér.

Heather Mills eladja londoni luxuslakását. Az egykori topmodell borsos árat kér az ingatlanért. 

 


Néhány éve a brit sajtó Paul McCartney és Hether Mills válásától volt hangos. A Betles-tag és feleségének kapcsolata meglehetősen botrányosan ért véget: az egykori modell közel 25 millió fontos (7,5 milliárd forintos) kártérítéssel távozott a bírósági ítélet után.

 


Heather jelenleg több ingatlan tulajdonosa: a sokat utazó, jótékonysági tevékenységéről is ismert modellnek van lakása Párizsban és New Yorkban is, sőt, egy londoni otthonnal is büszkélkedhet.

 


A hírek szerint ez utóbbit adja most el: a luxuslakás értéke 3,75 millió font, azaz 1,1 milliárd forint.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 


A három hálószobás lakás az angol főváros legjobb környékén található, egy olyan apartmanházban, melyben medence és konditerem is a tulajdonosok kényelmét szolgálja.

 


McCartney ex-neje kifinomult ízléssel rendezte be a lakást: a szobákban túlnyomórészt a pasztellszínek dominálnak, ugyanakkor épp emiatt -a brit szaksajtó szerint- kevésbé érvényesül Mills egyénisége.

 

Fotók: luxist.com

Címkék: