Lagzival búcsúzott régi házától a csinos színésznő

Pénzcentrum2009. augusztus 27. 15:02

Több hónapos próbálkozás után a kezdeti 3,299 millió dolláros irányárral szemben végül 2,75 millió dollárért adott túl egyik kaliforniai házán az ukrán származású 33 éves hollywoodi színésznő és modell, Milla Jovovich. A színésznő a Beverly Hillsben található 322 négyzetméter alapterületű négyszobás ház kertjében mondta ki a boldogító igent a múlt hét végén, immár harmadik alkalommal.


Milla Jovovich

A Heather Road-on található ház 1975-ben épült, stílusa a francia vidéki ingatlanok hangulatát idézi. Az értékesítéssel megbízott hitelközvetítő tanácsára a színésznő engedett a korábbi irányárból, így a lakás gyorsabban gazdára talált (a távol-keleti származású vevők egyébként nem tartoznak a hírességek közé).

Jovovich egyébként még 2001-ben vásárolta meg a házat, akkor 1,8 millió dollárt fizetett érte. A négyszobás, négy fürdőszobás házban tágas tereket alakítottak ki, a burkolatok kiválasztása során a vételár nem volt szempont. A lakók kényelmét formás nappali és fejedelmi háló szolgálja, az épület üvegezett hátsó feléből lélegzetelállító kilátás tárul elénk.


A kertben medence várja a pihenni vágyókat

A közel félhektáros (4610 négyzetméteres) udvar adott otthont a színésznő harmadik házasságkötésének a múlt hét végén, ezzel a ceremóniával az ifjú pár mellett a régi háztól is elbúcsúzhattak a vendégek.

A színésznő nem marad fedél nélkül, mivel több egyéb lakóingatlannal és nyaralóval is rendelkezik a floridai Miamitól a kaliforniai Los Angelesig.

Címkék: