Celebgyerek-hajsza miatt menekül a sztárpár

Pénzcentrum2009. augusztus 15. 14:02

Mint arról már korábban tájékoztattuk olvasóinkat, Brad Pitt és Angelina Jolie 35 millió fontért (11 milliárd forintért) vásárolt egy kastélyt Dél-Franciaországban. A sztárpár megelégelte, hogy ők és gyermekeik folyamatosan a lesifotósok zaklatásának van kitéve, ezért fontolóra vették a költözést. A 44 éves színész mindenesetre belevágott a felújítási munkálatokba.

Melyek várhatóan körülbelül 5 millió fontot (1,6 milliárd forintot) emésztenek majd fel. A 35 szobás ingatlant a gyermekek számára is otthonossá kívánják varázsolni. Már elkészültek a biztonsági rendszer tervei is, amivel távol tudják majd tartani az illetékteleneket és meg tudják őrizni a nyugalmukat a lesifotósoktól.

A színész elmondta: "Az egész család élvezi az itteni körülményeket, távol a nagyvárosok zajától. A kastély el van vágva a nagyvilágtól, mégis biztonságban érezzük magunkat. A tengerentúlon a paparazzik folyamatos zaklatásának vagyunk kitéve. Itt nyugodtan elmehetünk a szomszéd kisváros boltjába bevásárolni anélkül, hogy szétszednének az emberek.

A lesifotósok vadásznak a gyermekeinkre, ráadásul a bulvárlapokban valótlan, sértő tartalmú cikkeket jelentetnek meg rólunk. Franciaországban a média is sokkal visszafogottabb, ezért fontolgatjuk, hogy nem csak időlegesen, hanem végleg ideköltözünk, ha a támadásokkal nem hagynak alább. Trükköket vagyunk kénytelenek bevetni, amikor az ikrek megszülettek egy fotós felmászott a kórház tetejére, mert úgy tudta, hogy helikopterrel fogunk távozni, ehelyett autóval hagytuk el a helyszínt, igaz az éjszaka közepén."

Címkék: