475 milliót varázsolt össze az elhízott tinédzserboszorkány

Pénzcentrum2009. július 29. 15:02

2,5 millió dollárért, átszámítva 475 millió forintért adta el Los Angelesben található otthonát a hazánkban is vetített "Sabrina, a tinédzserboszorkány" című sorozat főszereplője, a 33 éves Melissa Joan Hart.

A mediterrán stílusban épült 442 négyzetméter alapterületű ingatlan kilenc hónap alatt, jelentős kedvezményt követően találta meg új tulajdonosát. A színésznő még tavaly októberben kezdte meg az értékesítést 3,25 millió dollárért, végül többszöri engedményt követően 2,5 millió dollár került az adásvételi szerződésbe.

Az ötszobás ingatlan fejedelmi lakosztályából nyíló teraszról pompás kilátás tárul elénk, a pálmafákkal tarkított kertben medencét és gyermekjátékokat is találni (a színésznő két kisfiúnak adott életet az elmúlt években). A fűtésre nem sok szükség van, de a nappalit és a hálókat is kandallók élesítik, a ház ezen túl gyakorlatilag minden tekintetben a legmodernebb eszközökkel van felszerelve.

Az ingatlanügynök elárulta, hogy a színésznő még 2005-ben vásárolta az ingatlant, de már megunta és egy szebb kilátással rendelkező otthonra vágyott, ezért került sor az eladásra.

Az 1996 és 2003 között forgatott "Sabrina, a tinédzserboszorkány" című sorozaton túl Melissa Joan Hart több, a tengerentúlon vetített családi sorozatban is feltűnt. A közelmúltban azonban más vizekre evezett és idén május 30-án megnyitotta saját, Sweet Harts névre keresztelt cukrászdáját.

Címkék: