Egy éve fűzték a csinos színésznőt: végül beadta a derekát - képek

Pénzcentrum2009. július 21. 12:02

Megfogadta ingatlanközvetítője tanácsát a Vészhelyzetből ismert Parminder Nagra (ő játszotta Neela Rasgota doktornőt a sorozatban) és némi szünet után újra piacra dobta parlagon heverő Los Angelesben található házát. A válság nem igazán hatotta meg a színésznőt, mivel bár a környékbeli ingatlanok ára jelentősen csökkent, a művésznő alig engedett az egy évvel ezelőtti irányárból.

 


Parminder Nagra

A modern stílusú négyszobás ház 1982-ben épült. Az ingatlan jó elrendezését bizonyítja, hogy a 390 négyzetméteres telken fekvő 224 házban minden szükséges helyiség megtalálható ennek ellenére nincs zsúfoltság, tágas terek várják az odalátogatót.

A házat két évvel ezelőtt 870 ezer dollárért vásárolta a színésznő, majd teljesen felújította azt a saját igényei szerint. A házba ennek ellenére sosem költözött be, csak második számú ingatlannak használta.

A művésznő egy szintén Los Angelesben található, 166 négyzetméter alapterületű lakásban él, amit még 5 évvel ezelőtt vásárolt 1,025 millió dollárért.

Az értékesítéssel megbízott ingatlanközvetítő elmondta, hogy egy évvel ezelőtt 1,484 millió dollárért már hirdette a házat, majd a gyér érdeklődés miatt előbb 40 ezret engedett a művésznő az irányárból, majd visszavonta a megbízást.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A házat a közvetítő tanácsára azonban idén újra piacra dobták, de a színésznő meglehetősen zsugorinak bizonyult, ami az árengedményt illeti.


Ezúttal 1,375 millió dollárban jelölte meg az irányárat, ami köszönőviszonyban sincs a környékbeli ingatlanok elmúlt egy évben tapasztalt értékvesztésével (a képek forrása: Bergproperties).

Címkék: