Lenyűgöző képek: íme DiCaprio másfélmilliárdos villája

Pénzcentrum2009. június 24. 10:02

Eladja Malibu-i villáját Leonardo DiCaprio. A Titanic és a Véres Gyémántok sztárja a lenyűgöző épületet közel 8 millió dollárra tartja.

A 213 négyzetméter alapterületű épület Malibu leggyönyörűbb, tengerparti villanegyedében található. Közvetlen lépcső vezet az óceánhoz.

Az épület különlegessége, hogy óriási panorámaablakai a tengerre néznek, ezzel lenyűgöző látványt és rendkívül világos belső tereket adnak.

Természetesen ez a villa sem lehetne meg hatalmas úszómedence nélkül, amely a különleges növényekkel teli kert közepén kapott helyet.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azt egyelőre nem tudni, hogy a háromszoros Oscar-jelölt filmsztár miért akar megszabadulni az ingatlantól, de a hírek szerint a vevőnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia. A DiCaprio-villa ugyanis közel 8 millió dollárba, azaz több mint másfél milliárd forintba kerül.

Fotók: latimes.com

Címkék: