Május közepén újra Lakásvásár

Pénzcentrum2009. április 24. 08:15

Májusban 16-17-én Miskolcon, ismét az ITC Központba várja az otthonteremtőket Miskolc Város Önkormányzatásnak támogatásával a Lakásvásár.

A kiállítás és vásár az elmúlt években fontos részévé vált a borsodi megyeszékhely lakáspiaci eseményeinek. A több ezer helyi és környékbéli lakást felvonultató kiállításon ott lesznek a miskolci lakásfejlesztők, beruházók, forgalmazók és a lakásfinanszírozásban élen járó bankok, hitelintézetek.

A miskolci lakáspiac áttekintéséhez, az új árak, építkezések, trendek, stílusok és aktuális hitelfelvételi lehetőségek megismerésére ismét jó alkalom lesz a Lakásvásár, a lakást kereső nagyközönség kiállítása immár hagyományosan Miskolcon is átfogó információkkal segíti a választást.

Idén első alkalommal szólítja meg a Lakásvásár a határon túli - Kassa és környéke - ingatlanpiacának szereplőit, beruházókat, fejlesztőket, valamint ingatlanközvetítőket. A szervezők az utóbbi időben tapasztalható szlovák ingatlanvásárlói aktivitást figyelembe véve, megpróbálják hirdetéseikkel és személyes kapcsolataikkal "átcsalogatni" a potenciális érdeklődőket a májusi rendezvényre, Miskolc városába.

A szlovák ingatlanszövetség (NARKS) vezető tisztségviselői elfogadták a meghívást a kiállításra, így lehetőség nyílik a határ menti fejlesztési, beruházási, valamint értékesítési lehetőségek feltérképezésére, új együttműködési felületek kialakítására is. A kiállításra a belépés ingyenes, nyitva tartás: szombat-vasárnap 10-18 óra között.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Forrás: Lakásvásár Média Csoport

Címkék: