Kiakadtak a szomszédok a sztár legújabb húzásától - leleplező fotók!

Pénzcentrum2009. március 19. 17:30

Gary Neville, a Manchester United FC 34 éves sztárja szokatlan sövénnyel borzolta a vaskalapos szomszédok kedélyeit. A játékos az évekig húzódó lakásfelújítás után ezúttal a főbejárat elé ültetett MUFC alakzatot formáló sövénnyel akasztotta ki a szomszédokat. A lakóközösség minden eszközzel próbálja megőrizni a település régi hangulatát, ezért többen a felirat eltávolítását szorgalmazzák.


Gary Neville (Forrás: Sun magazin)

A hátvéd öt évvel ezelőtt vásárolta meg a 7 millió fontra (2,2 milliárd forintra) taksált ingatlant, de már a felújítás során is meggyűlt a baja a szomszédokkal.

A 12 szobás ház átalakítása során a hivatalok csak olyan átalakításokat engedélyeztek, melyek nem formálják át jelentősen az idilli környezetet.


Az ominózus palota (Forrás: Sun magazin)

A futballista és felesége eleget tett a követelményeknek, de még így is csak két évvel ezelőtt fejezték be a munkálatokat.

A sportoló a klub iránti elkötelezettségét a főbejárattal szemben található töltésre ültetett MUFC feliratot formáló sövénnyel kívánta kifejezni, ami ismét a szomszédok nemtetszését váltotta ki.

Az 5X3 méteres alakzat tisztán kivehető az épület központi lépcsőfeljárójáról, amit a sportolóhoz érkező vendégek mellett a szomszédok is nap, mint nap "megcsodálhatnak".

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A főbejárattal szemben ott a MUFC-sövény (Forrás: Sun magazin)

Többeknek szúrja a szemét a felirat és annak eltávolítására szólították fel a labdarúgót, aki csak mosolygott a kérés hallatán. Neville immár 16. éve szolgálja a Vörös Ördögöket, a heti fizetése eléri a 90 ezer fontot (29 millió forintot).

A szomszédok méltatlankodnak és többen kérdőre vonták a sportolót, hogy miért nem lehetett hagyományos módon elültetni a növényeket. Az évszázados tradíciókkal bíró kistelepülés lakói nincsenek hozzászokva az ilyen kirívó esetekhez.

Az eredetileg 1784-ben épült, jelenleg minden igényt kielégítő ház kertjében golfozásra alkalmas gyepszőnyeg várja a vendégeket, az épületen belül kialakított medence és a mozi-szoba is a kényelmet szolgálja.

Címkék: