Kiderült, mennyi a nyugdíja Aradszky Lászlónak: ha a felesége nem lenne...

Pénzcentrum2016. július 11. 16:37

Nagyon alacsony nyugdíjat kap Aradszky László. Havi 60 ezer forintot hoz mindösszesen a postás, így 80 évesen haknikra jár és feleségére támaszkodik.

Érthetetlen, hogy az elismert előadóművésznek miért ilyen alacsony a nyugdíja. Aradszky László 60 ezer forintból él és hajlott kora ellenére haknizni kénszerül, hogy megéljen valahogy - írja a Blikk.

Ha egy ilyen híres ember ennyit kap, vajon neked mennyi fog járni? Erre választ az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapján találunk.

Az öregségi nyugdíj összegét az 1988 január 1-jétől a nyugdíjba vonulás napjáig elért havi jövedelmek alapján kell meghatározni. A pontos összeget a honlapon található információk alapján lehet kiszámolni, de 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
akinek extrém alacsony a nyugdíja, ott gyanús, hogy nagyon kevés jövedelem után fizetett adót vagy nem dolgozta le a törvény által előírt szolgálati éveket.

Az átlagos nyugdíj Magyarországon egyébként havi 120 825 forint, így Aradszky Lászlónak a felével kell beérnie minden hónapban.

Loading...

Címkék:
nyugdij, adó, jövedelem, énekes,