Ennyit kaphat Timi Andy Vajna hagyatékáért: jó időre lelép az országból

Pénzcentrum2019. november 6. 09:41

Az Andy Vajna tárgyainak decemberi árveréséből származó bevétel egy részét jótékony célokra ajánlja fel az özvegy.

Több mint 50 millió forint gyűlhet össze Andy Vajna hagyatékának decemberi árverésén - írja a Blikk azok után, hogy a producer özvegye a TV2-n elmondta: árverésre bocsátotta Andy Vajna kedvenc tárgyait. Vajna Tímea elmondta, hogy a bevételből a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja is részesül.

Vajna Tímea a Blikknek elárulta azt is, hogy az árverésre kerülő tételek közül számára az extrákkal felszerelt Bentley Continental GTC a legkedvesebb, mert, mint mondta: még benne van Andy szivarfüstjének illata, és a kaliforniai tengerpart levegőjét is érzem benne.

Van néhány tárgy, amitől viszont nem akar megválni a producer özvegye. Vajna Tímea erről már a Borsnak beszélt. Ezek között van néhány fotóalbum, amelyben a közös emlékeiket gyűjtötték, az Andy Vajna védjegyévé vált napszemüveg, illetve a jegygyűrű, amelyet Vajna Tímea elmondása szerint egy ideje már nem hord, hanem széfben tart.

Vajna Tímea mindkét lapnak megerősítette, hogy hosszú időre elhagyja az országot, mert a férje halála után környezetváltozásra van szüksége.

Címkék:
hagyaték, megtakarítás, árverés, andy vajna, vajna tímea,