Így járhatsz pórul az ingyenes készpénzzel - a 2. hét hírei

Pénzcentrum2014. január 12. 18:09

Ha esetleg lemaradtál volna: ezek voltak 2014 második hetének legfontosabb, legérdekesebb, legolvasottabb hírei a Pénzcentrum.hu-n. A teljes cikk elolvasásához kattints a címekre.

Hány hosszú hétvége lesz idén? Mikor jönnek a munkaszüneti napok?
Elő a naptárral! Itt az ideje, hogy beírjuk, megjegyezzük, mikor jönnek a hosszú hétvégék, iskolai-és munkaszünetek 2014-ben. Érdemes minél hamarabb jelezni munkáltatónknak, mikor megyünk szabadságra: ezzel a kollégákat is beelőzhetjük, és a család is jobban tud tervezni. A Pénzcentrum.hu mutatja a részleteket.

14 tipp: így spórolj 2014-ben
Bár a januári változások közül - elvileg - több is pluszpénzt jelent a családok számára, az év elején sokaknak össze kell húzniuk a nadrágszíjat. A Pénzcentrum.hu most 14 tippet ad az újévi spóroláshoz: ötleteink egy része egy kis odafigyeléssel, tudatossággal párosítva egész évben használható.

Pórul is járhatsz az ingyenes készpénzzel: erre figyelj!

Január 20-áig lehet leadni az ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó kérelmet, ha már februárban szeretnénk költségmentesen készpénzhez jutni. De mi lesz február 1. után, ha 150 ezernél többet szeretnénk felvenni vagy havi 2 alkalomnál többször szeretnénk készpénzhez jutni?

Elmű-Émász ügyfelek, figyelem! Tízezreket érint ez a fontos változás
A jövőben az Elmű-Émász ügyfelei nem tudják majd számláikat a Díjnet, illetve a Távszámla felületén kiegyenlíteni; a közműszolgáltató ugyanis szakított a szolgáltatókkal. Ehelyett mindenkinek fel kell keresnie a társaság saját online ügyfélszolgálati felületét, amennyiben látni akarja számláját, illetve be is akarja fizetni azt. A változás több tízezer ügyfelet érint.

Érik a botrány a Városligetben: mi kerül ezen ennyibe?
Jókora sokk érte a fővárosi korisokat, amikor akomoly műszaki hiányosság miatt a Városligeti Műjégpálya néhány napon keresztül nem tudta fogadni a vendégeket. Ráadásul értesüléseink szerint további leállások is előfordulhatnak az idei szezonban. Érdemes lehet tehát szétnézni a fővárosi sportlétesítmények között, hol mennyiért korizhatunk az idei szezonban. Főként, hogy a Műjég az egyik legdrágább a budapesti felhozatalban.

A Postán is lesz ingyenpénz? Mindent a 150 ezres készpénzfelvételről
Kérvényezted már az ingyenes készpénzfelvételt? Vagy még csak most tervezed? Mindent összeszedtünk, amit tudnod kell az ingyenes készpénzfelvételről.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Tarolnak a kuponos oldalak: hova utazik a magyar? Itt a lista
A magyar belföldi turizmus a gyenge tavasz ellenére is 4,5 százalékkal bővült 2013-ban. Minden ötödik szállóvendég SZÉP-kártyával fizetett, megyei szinten Somogy - természetesen a Balaton miatt - magasan vezeti a foglalási számok alapján felállított sorrendet.

Ezek a legjobb uszodák Magyarországon és külföldön: itt a lista!
2013 végén számos nagy presztízsű médiumban, mint a CNN és a brit Guardian jelentek meg hírek a budapesti gyógyfürdőkről. A francia közszolgálati televízió, a France 2 pedig külön összeállítást készített kizárólag a budapesti fürdőkről. A 2014-es év elején máris újabb toplista készült, ezúttal a világ öt legszebb uszodájáról.

 

Címkék:
hitel, utazás, öngondoskodás, energia, lakás,