A magyar celeb őrült ötlete: erre bezzeg van pénz...

Pénzcentrum2013. szeptember 28. 13:02

Gáspár Győző és felesége, Bea asszony hiába szerepelnek fejenként tízmillió forint fölötti adótartozással a NAV listáján, két kézzel szórják a pénzt. Győző legújabb ötlete, hogy aranyfogat csináltat nejének.

Győzike nem bír leállni, most Madonnához, Ben Affleckhez és Rihannához hasonlóan aranyfogat csináltat Beának - írta a Blikk. Győzike és neje legalább 20 millió forint adóval tartozik. Vajon miből futja aranyfogra?

- Van otthon némi tört aranyam, abból megcsináltatom - mondta el Győzi a TV2-n futó Édes Élet című műsorban. Azt is elárulta: akkor pattant ki a fejéből az ötlet, amikor a nyári esküvőjük előtt Beának kettétört a foga.

Egy ilyen fogászati beavatkozás ára darabonként (hozott aranyból) 20-tól 80 ezer forintig terjedhet. Az Édes Élet sztárja egyelőre arról nem beszélt, pontosan hány aranyfogat szeretne.

Tízmilliárdokkal tartozunk az államnak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2013-as, második negyedéves összesített adóslistáján szereplő cégek legalább 184 milliárddal, a magánszemélyek 41 milliárddal tartoznak az államnak.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A második negyedévre vonatkozó adatok szerint - az előző negyedévhez hasonlóan - valamivel több mint 1800 vállalkozás került fel a feketelistára, míg magánszemélyből és egyéni vállalkozóból közel 200-al többen, összesen 4066-an szerepelnek a legnagyobb adótartozókat felsoroló listán. Amennyiben a minimális tartozást nézzük, úgy a cégek alsó hangon 183,6 milliárd, míg a magánszemélyek 40,6 milliárd adóforinttal maradtak adósok.

A listán több híresség is szerepel, köztük a volt politikus, Zuschlag János, ahogy Gáspár Győző és felesége Gáspárné Balla Beáta is. Megtalálhatjuk rajta a jó ideje elfogott milliárdos Földesi-Szabó Lászlót is, csakúgy, mint az akasztói nagyvállalkozó Stadler Józsefet.

Címkék:
celeb, arany,