OTP-ügyfelek, figyelem! Fontos változás jön

Pénzcentrum2012. december 13. 15:14

Korlátozott forgalmazási lehetőségekre hívja fel ügyfelei figyelmét az OTP Bank. A hétvégén megváltozott munkarend szerint lesznek nyitva a fiókok.

Az OTP tájékoztatása szerint december 14-én (pénteken) a pénzintézet csütörtöki munkarend szerint tart nyitva. A postai kifizetési utalványok tekintetében azonban - figyelemmel a Magyar Posta Zrt. pénteki munkarend szerinti működésére - a pénteki munkanapra érvényes határidő érvényes, azaz 13.00 óráig lehet postai kifizetési utalvány megbízásokat benyújtani.

December 15-én (szombaton) az aznapi teljesítésre szóló, bankon kívüli forint átutalások (napközbeni átutalások) indítására 12:00 óráig lesz lehetőség. (A bankon belüli forint és deviza átutalási megbízások benyújtási határideje változatlan.) A postai kifizetési utalványok benyújtására 13:00 óráig, míg a VIBER tételek indítására 13 óra 15 percig lesz lehetőség. A csoportos átutalások tekintetében az aznapi teljesítésre szóló csoportos átutalások teljesítéséhez szükséges fedezetet legkésőbb 10 óra 30 percig kérjük biztosítani az átutalások lebonyolítására szolgáló banktechnikai számlákon.

Leállás a Raiffeisennél

Egy másik hazai nagybank, a Raiffeisen arról tájékoztat, hogy december 15-én 00:00 órától 2012 december 15 05:00 óráig a Raiffeisen DirektNet Internet Banking szolgáltatás technikai okok miatt nem lesz elérhető. Ezalatt az idő alatt telefonos ügyfélszolgálatuk korlátozottan működik, azok a szolgáltatások, amelyekhez beazonosításra van szükség, nem lesznek elérhetőek.

Címkék: