Egyetemistákra, főiskolásokra szabta bankszámláját az FHB

Pénzcentrum2012. július 24. 10:14

Kedvező kondíciójú bankszámlacsomagot kínál az FHB Bank a felsőoktatásban tanulóknak - tájékoztatta a pénzintézet a Pénzcentrum.hu-t. Az FHB Helló Bankszámla kimondottan a fiatalok pénzügyi szokásaihoz igazodik.

A pénzintézet lapunkat úgy tájékoztatta: kiemelt célcsoportként kezelik a 14-24 éves korcsoportot, a középiskolai, felsőoktatási vagy egyéb tanulmányokat folytatókat és a legfiatalabb munkavállalókat. A felvételiben érintett 18 éven felülieknek az FHB Bank kényelmes és gyors online számlanyitást nyújt.

A kínálat internetes áttekintése manapság tipikus, az FHB Helló Bankszámla ajánlatát kiválasztva nemcsak a bankfiókokban lehet számlát nyitni, de a leggyorsabban és legkényelmesebben online is el lehet intézni. A személyes adatok, e-mail cím és telefonszám megadása után máris saját, az iskolai beiratkozáskor vagy munkahelyi felvételnél rögvest megadható, 3 munkanapon belül utalások fogadására alkalmas bankszámlával rendelkezik az új ügyfél. A bankszámlaszám friss tulajdonosának 30 napon belüli időpontot kell egyeztetnie az általa választott bankfiókba vagy a bankkal leszerződött pénzügyi közvetítővel, ahol az okmányok törvényben előírt személyes bemutatását követően aláírható, megköthető a szerződés, s igényelhető az azonnal kiküldésre kerülő egyedi grafikájú FHB Helló Maestro bankkártya.

Kedvező kondíciók

Az interneten is egyszerűen megnyitható FHB Helló Bankszámla havi díja elektronikus számlakivonattal 0 forint, a számla többi fontos kondíciója (például a tranzakciós, az ATM és a bankkártya díjai) szintén a hazai kínálat legkedvezőbbjei közé tartoznak; a havi díj nélkül elérhető FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatás is része a csomagnak, amelyeken keresztül a számla éjjel-nappal használható. A banknál a számlák közötti utalások gyorsak és ingyenesek is, mivel az FHB Családi Kedvezményprogramban az egy csoportba tartozó számlákra ingyenes vagy kedvezményes vezetési és utalási díjakat kínálnak.


A számlához tartozó belföldi készpénzfelvétel havi 3 alkalommal ingyenes, természetesen itthon a bankkártyás vagy a MasterCard Mobile alkalmazáson keresztüli fizetés szintén díjmentes. Az FHB Bank szeptember 15-ig tartó akciójában pedig a betéti kártyákkal kezdeményezett külföldi ATM pénzfelvételek díját is jóváírja a bank. Az FHB Hello számlatulajdonosok rendelkezésére áll a Diákhitel igénylési csomag is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az FHB Helló Bankkártya kollekció

A 14-24 éves korosztály számára az FHB rendszeresen megújuló kártyaválasztékot kínál. A sorozat eddig legnépszerűbb, jelenleg is választható tagjait Gróf Balázs tervezte. A bank felkért öt magyar tervezőt, hogy gondolják újra a bankkártyát: Stark Attila rajzait könyvbe rendezte, Sirály Dóri a Roham magazinba készít illusztrációkat, Bács Levente ruhákat és kiegészítőket gyárt, Gabay Gergely szerelme a street art, Nikon Laci pedig főként graffitizik. Az internetes szavazáson Nikon Laci - a Tűzraktérben látható graffitijén alapuló - kártyaterve volt a legnépszerűbb.

Címkék: