Speciális számlacsomag: extra kedvezmények a vérbeli szurkolóknak

Pénzcentrum2011. március 9. 12:01

Nemcsak a tévéképernyőinkre furakodik a legnépszerűbb csapatsport a foci, de akár banki folyószámlacsomagunk is viselheti kedvenc csapatunk nevét. Banki díjaink meg egyenesen támogathatják kedvenc csapatunkat -írja a Which?.

A Britannia Bank termékei között megjelenő bankszámlák tulajdonosai a Sunderland AFC és a Everton FC csapatokat támogathatják. A termékek az eddig megszokott számlacsomagokra épülnek, de extra kedvezményt biztosítanak a focicsapatok szuvenír boltjaiban és a mérkőzések jegyeire. Persze a klubok is részesülnek bevételben számlanyitásonként.

A bank állítása szerint ezek a számlacsomagok könnyű módját teszik lehetővé a foci rajongóknak a pénzügyi teendőinek kezelésére, mindemellett támogathatják kedvenc csapatukat. Az angol piacon szétnézve ugyan találhatunk kedvezőbb ajánlatokat, de egy igazi szurkoló miért ne támogatná így is büszkén saját csapatát?

Ha nem vagyunk ilyen elhívatottak, akkor viszont kedvezőbb ajánlatokat is találhatunk. A hazai számlacsomagok között is nagy eltérések lehetnek, ezeket ugyanúgy érdemes mindig átnézni hasonló kezdeményezésekről hallva.

Tekintse át a legutóbbi számlakörképünket.

Tízezreket spórolhatsz a legjobb számlacsomaggal: bővült a nulla forintosok köre

Foci nem csak a bankszámlánk miatt lehet érték. A televíziós műsorszolgáltató tevékenységről szóló irányelv értelmében a társadalmi jelentőségű eseményeket nem lehet csak fizetős csatornákon közvetíteni. Az Európai Bíróság döntése értelmében a világbajnokság ilyen esemény, így annak megtekintése mindenkinek alapvető joga -írja a Napi Gazdaság.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Persze a döntés nem kedvez a szervezőknek, így jelentősen csökkenhet a rangos sportesemény bevétele. Talán még ők is rászorulhatnak egy angol mintára kiadott bankkártyára, ahol egyébként a Világbajnokság mellett az Európai Bajnokság is kiemelten hasznos besorolású rendezvény.

 

Címkék: