Elfogták! Ő rabolta ki fegyverrel a K&H bankfiókot - videó

Pénzcentrum2011. január 18. 13:02

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétel mellett - eljárást indított egy 30 éves budapesti férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2010. július 22-én 9 óra 30 perc körüli időben bement Budapesten, az I. kerület, Krisztina körúton lévő egyik bankfiókba, és ott - feltehetően fegyverrel - az alkalmazottakat megfenyegette és a kasszában lévő pénzt követelte. A sértettek a fenyegetés hatására a pénztárban lévő készpénzt átadták. Mindezek után a gyanúsított a biztonsági őr fegyverét elvette, és a megszerzett készpénzzel, valamint a fegyverrel a helyszínről elmenekült.

 


A Rablási Osztály nyomozói a nyomozás során megállapították a gyanúsított személyazonosságát, aki ellen 2011. január 6-án körözést adtak ki. A gyanúsított elfogására 2011. január 14-én 17 óra 10 perc körüli időben került sor Budapesten, a IX. kerület, Soroksári úton lévő egyik szórakozóhely előtt. Kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett.

 

Címkék: