Portfolio.hu iPhone alkalmazás Ingyenes valós idejű tőzsdei adattal

Pénzcentrum2011. január 11. 16:36

Már egy hónapja letölthető a Portfolio.hu iPhone alkalmazása. Az alkalmazás segítségével a gazdasági hírek mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a tőzsdei kereskedést támogató szolgáltatások.

Már egy hónapja letölthető a Portfolio.hu iPhone alkalmazása az AppStore-ból: http://itunes.apple.com/hu/app/portfolio-hu/id405496492?mt=8.

A gazdasági hírek mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a tőzsdei kereskedést támogató szolgáltatások. Az alkalmazás egyedülálló letöltési kedvezményt kínál, ugyanis 2011. január 31-ig a Budapesti Értéktőzsde valós idejű tőzsdei árfolyamai ingyenesen elérhetőek a regisztrálók számára.

Ennek köszönhetően minden tőzsde iránt érdeklődő ügyfelünk díjmentesen kipróbálhatja, milyen a legfrissebb információk alapján befektetési döntéseket hozni. A gazdasági hírek rovatokra bontva érhetőek el, legyen szó makrogazdasági, deviza, tőzsdei, ingatlan, vállalati vagy befektetési alapokat érintő újdonságokról. Bár teljes körű hírszolgáltatás is található az applikációban, a fókuszban a magyar tőzsde áll.

Az alkalmazásból elérhetőek a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvények, határidős termékek, külföldi indexek és legfontosabb devizák is. A most regisztrálók minden, a magyar tőzsén elérhető instrumentum árfolyamának alakulását élőben követhetik és a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetik a napon belüli mozgásokat. Az intraday grafikonok mellett elérhetőek historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


Az alkalmazás részletes ismertetője és a beállításokkal kapcsolatos oktatóvideók megtekinthetőek mobilfejlesztésekkel foglalkozó oldalunkon: http://portfolio.hu/mobil/.

Címkék:
iphone hírek,