Letölthető a Portfolio.hu első iPhone alkalmazása

Pénzcentrum2010. december 6. 18:02

Mai naptól letölthető a Porfolio.hu iPhone alkalmazása az Appstore-ból. Az alkalmazás túlmutat a megszokott magyar nyelvű tartalmakon, a Portfolio.hu gazdasági hírei mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a befektetési döntéseket támogató szolgáltatások.

Az applikáció egyedülálló letöltési kedvezménnyel indul. 2011. január 31-ig a Budapesti Értéktőzsde valós idejű tőzsdei árfolyamai ingyenesen elérhetőek a regisztráló ügyfelek számára.

A Portfolio.hu iPhone alkalmazása komplexitása ellenére egyszerűen használható, így ideális platform minden gazdaság iránt érdeklődő felhasználónak.

A gazdasági hírek rovatokra bontva érhetőek el, legyen szó makrogazdasági, deviza, tőzsdei, ingatlan, vállalati vagy befektetési alapokat érintő újdonságokról. Bár teljes körű hírszolgáltatás is található az applikációban, a fókuszban a magyar tőzsde áll.

Az alkalmazásból elérhetőek a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvények, határidős termékek, külföldi indexek és legfontosabb devizák is.

A legfrissebb árfolyamok mellett a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetőek nemcsak a napon belüli mozgások, de a historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg is. Az árfolyam elmozdulások pontos követésére a beépített riasztási rendszer alkalmazható.

A Portfolio.hu legújabb terméke maximálisan kihasználja az iPhone nyújtotta lehetőségeket. Exkluzív szolgáltatása, a Traderszoba, jogosult felhasználóinak push notificationt küld az aktuális kereskedési ötletekről.

Jól jellemzi az alkalmazás összetettségét, hogy ilyen részletes gazdasági információtartalmat semmilyen más hazai applikáció nem kínál. A fejlesztési munka legnagyobb részét az árfolyaminformációk kliens- és szerveroldali összehangolása jelentette.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A szolgáltatás alapját - a Portfolio.hu hírszolgáltatásán túl - a kiadó Net Média Zrt. leánycége, a Portfolio-Teletrader Kft. adatszolgáltatása képezi. A Portfolio-Teletrader Kft. piacvezető a hazai internetes adatszolgáltatásban. A fejlesztés másik nagy vívmánya az a szabványosított árfolyamszolgáltatói struktúra, melynek segítségével bármilyen intézményi partner iPhone alapú adatszolgáltatás iránti igénye gyorsan és könnyen kielégíthető a jövőben.

Az applikáció fejlesztője az AFF Group.

Az alkalmazás részletes ismertetője és a beállításokkal kapcsolatos oktatóvideók megtekinthetőek mobilfejlesztésekkel foglalkozó oldalunkon.

 

Címkék:
iphone hírek,