Fundamenta: alap, ahol jó dolgozni?

Pénzcentrum2010. november 11. 15:50

A Hewitt idén tizedik alkalommal végezte el a Legjobb Munkahely Felmérést Magyarországon, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hatodik éve indul a megmérettetésen. A 2010-es felmérésben a Hewitt összesen 148 vállalat több mint 30 ezer munkatársát és 700 felsővezetőjét kérdezte meg. Az iparági versenyben a pénzügyi szolgáltatók iparágában ismét - immár a második alkalommal - a Fundamenta szerezte meg az első helyet.

A kérdőív számos fontos témára fókuszált, a Fundamenta kiemelkedő mutatókat a tavalyi évhez hasonlóan a felső- és középvezetők elismertsége, valamint a munkakörnyezet kérdéscsoportokban tudott felmutatni. Ami a társaság menedzsmentje számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak elkötelezettsége évről-évre emelkedik: a 2010-es érték tovább növekedett a már 2009-ben is magas 80%-os elkötelezettség-mutatóhoz képest. A idei 84%-os eredménnyel a Fundamenta még feljebb lépett a teljesítményzónában, ami azt jelenti, hogy a vállalat üzleti sikereinek és eredményeinek elérésében a dolgozói elkötelezettség rendkívül fontos szerepet játszik.

A munkatársak teljes mértékben azonosulnak az innovatív fejlesztői környezettel, a folyamatos változások aktív motorjai. A cég legnagyobb erőssége, hogy minden munkatárs hozzájárul a vállalat sikeréhez, és büszke munkahelyére. A Fundamentánál bátorítják az alulról jövő kezdeményezéseket, programokat, és kiemelt jelentőséget kap a belső karrierrendszer működtetése. A vállalat stabil értékrendszer mentén működik, ahol az értékeket a munkatársak is magukénak vallják. A közös családi rendezvények, a sportolás, az egészséges életmód támogatása kiemelt szerepet kap. A világos célok, a jó csapat, a folyamatos fejlődésre és kreatív gondolkodásra ösztönző egységes vezetés, a kellemes munkakörnyezet együttesen teszik a Fundamentát jó munkahellyé.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Hewitt felmérésen sikerült dupláznunk, és a pénzügyi szolgáltatók kategóriájában ismét elnyertük a Legjobb munkahely címet. Meggyőződésünk, hogy az ilyen elismerések annak a 13 éve tartó következetes, a minőséget középpontba állító munkának az eredményei, amellyel az otthonteremtés meghatározó szereplőjévé vált társaságunk. Az elmúlt 5 évben sikerült egy nagyon jó csapatot összekovácsolni, egy jól működő pénzintézetet létrehozni, amely a munkatársak, az ügyfelek és a tulajdonosok megelégedésére működik - fogalmazott Dr. Gergely Károly elnök-vezérigazgató.

Korábban: Száz százalék? Nem elszólás volt a vezérigazgatótól - a Fundamenta komolyan gondolja

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: