23 tagú lett a TakarékPont hálózata

Pénzcentrum/MTI2010. július 26. 10:32

A TakarékPont hálózat a közelmúltban a 23. takarékszövetkezettel bővült és ezzel mintegy 340 takarékszövetkezeti fiók vesz részt ebben a szövetkezeti együttműködésben - mondta Csicsáky Péter, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója.

A TakarékPont együttműködés a takarékszövetkezetek minden eddiginél szorosabb innovatív együttműködése. A benne részt vevő takarékok immár a teljes szektor mérlegfőösszegének egyharmadával rendelkeznek és a legkorszerűbb banki termékeket kínálják az ügyfeleknek.

A valamennyi értékesítési pontján azonos márkanév és logó alatt azonos lakossági termékeket kínáló TakarékPont hálózat fiókjainak száma a 2008 végi mintegy 200-ról 2009 végére 260 fölé emelkedett.

A TakarékPontban résztvevő takarékok eddig a lakosság számára kínálták közös termékeiket, azonban júliustól kis- és közepes vállalkozásokat is kiszolgálnak különféle standardizált számlacsomag- és hiteltermékekkel most meglévő termékkörükön felül. Ennek keretében rövidesen a legkorszerűbb elektronikus banki szolgáltatásokat, bankkártya-termékeket is igénybe veheti majd a takarékokhoz forduló kis- és középvállalkozói kör.

Csicsáky Péter kifejtette, hogy a TakarékPonton belül kiemelt szerepet szánnak az információtechnológiai fejlesztéseknek, ezen belül is kiemelten a devizaalapú termékkör és az értékpapír-műveletek terén.

Címkék: