Ő rabolta ki a K&H Bank Krisztina körúti fiókját! Nem volt okos döntés

Pénzcentrum2010. július 23. 11:32

Tegnap reggel kirabolták a K&H Bank egyik I. kerületi bankfiókját, a police.hu ma közzétett néhány biztonsági kamerás felvételt az elkövetőről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2010. július 22-én 9 óra 30 perc körüli időben egy ismeretlen férfi sötétszürke baseball sapkában és sötét napszemüvegben bement Budapesten, az I. kerület, Krisztina körúton lévő pénzintézetbe.

A bankfiókban dolgozó alkalmazottakat és a biztonsági őrt feltehetően fegyverrel megfenyegette, majd a bevételt követelte. Az ismeretlen férfi az így megszerzett zsákmánnyal a helyszínről elmenekült.

A tanúk elmondása, valamint a biztonsági kamerák felvétele alapján a gyanúsított 35-40 év körüli, 170-175 cm magas, erős testalkatú, rövid hajú, borostás, telt arcú férfi. Ruházata: sötétszürke baseball sapkát, sötét keretű és sötét ovális lencséjű napszemüveget, sötétszürke zipzáras, derékig érő dzsekit, sötét nadrágot és sötét cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki az ismeretlen elkövetővel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 443-5352 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán a 107, vagy, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: