Hétfőtől 6,25%-ot ad a K&H Bank

Pénzcentrum2010. június 25. 14:02

Hétfőtől ismét lehet kiemelt kamatozású K&H törzsvendég betétet lekötni meglévő és új pénzre egyaránt. Az elérhető legmagasabb kamat hét termék használata esetén 6,25%, öt terméknél 6,0%. Az ajánlat 2010. június 28. és július 30. közötti lekötésre érvényes.

A K&H Bank ismét kiemelt kamatozású forint lekötést kínál meglévő és új pénzre egyaránt azoknak, akik rendelkeznek a 20 K&H banki termék, illetve számlavezetéshez kapcsolódó feltétel közül legalább 5-tel vagy 7-tel. A K&H törzsvendég betét kamata 7 termék esetén most évi 6,25 %, 5 terméknél 6,0%. A K&H törzsvendég betét fix kamatozású, tehát a futamidő alatt a kamat nem változik. A betétlekötés ideje 2 hónap. Ügyfelenként minimum 500.000 maximum 5 millió forint köthető le, új pénz esetén 50 millió forint.

Amennyiben a betétet K&H tartós betéti számláról kötik le, a megtakarítás eredménye után fizetendő kamatadó megfelezhető vagy a megtakarítás teljesen kamatadó-mentessé tehető. Tartós befektetési szerződés kötése esetén a személyi jövedelemadóról szóló törvény szerinti kedvezményes adózás vonatkozik a szerződéssel lekötött megtakarításokra. A törvény által előírt 20%-os adókulcs helyett csak 10%-os kamatadót kell fizetni a megtakarítások után, ha a felhalmozási időszakot (jelen esetben 2010.) követő 3 lekötési évig a számlát nem szünteti meg, további két éves lekötési időszakot követően, pedig egyáltalán nem kell kamatadót fizetni.

A K&H törzsvendég betét K&H biztos tartalék számláról, K&H trambulin megtakarítási betétszámláról vagy K&H tartós betéti számláról köthető le. A kedvezményes betéti ajánlat időtartama: 2010. június 28. - július 30.

Címkék: