Ők ragasztották le a készpénzkiadó-automatát - kép

Pénzcentrum2010. június 8. 13:02

Az alábbi képen látható ismeretlen elkövetők alaposan gyanúsíthatóak azzal, hogy leragasztották egy XIII. kerületi készpénzkiadó-automata nyílását, amivel megakadályozták az ügyfelek által felvett pénz felvételét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők még március 20-án 19 óra 40 perckor leragasztották egy Budapest XIII., Lehel utcai ATM pénzkiadó nyílását, amivel megakadályozták az ügyfelek által felvenni kívánt készpénz kiadását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 236-2800/241 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: