Itt az Erste OTP bónusz certifikát

Pénzcentrum2010. május 21. 11:02

Keddtől jegyezhető az Erste legújabb certfikátja, az Erste OTP bónusz certifikát. A magyar piacon egyedülálló terméknek számító bónusz certifikát azoknak lehet jó választás, akik az OTP részvény árfolyamának stagnálása, kismértékű emelkedése vagy csökkenése esetén szeretnének a jelenlegi átlagos piaci kamatoknál magasabb hozamot elérni.

Ráner Géza az Erste Befektetési Zrt ügyvezető igazgatója az új termékkel kapcsolatban elmondta: az Erste OTP bónusz certifikátot azon ügyfeleik részére alakították ki, akik 6 hónapos időtávon oldalazó OTP árfolyamra számítanak és oldalazó piacon a jelenleg elérhető átlagos piaci kamatokat meghaladó hozamot szeretnének elérni.

Az Erste OTP bónusz certifikát futamideje 6 hónap és amennyiben az OTP árfolyama a certifikát futamideje alatt egyszer sem éri el a 2010. május 28-i BÉT záróárfolyamának 73 százalékát, úgy lejáratkor a befektető évi 12 százalékos hozamban részesül. Ha az OTP árfolyama a certifikát futamideje alatt akár egyszer is érinti az OTP 2010. május 28-i BÉT záróárfolyamának 73 százalékát, úgy a befektető lejáratkor az OTP lejáratkori BÉT záróárfolyamának megfelelő kifizetést kap, de maximum évi 12 százalék hozamot. Ez utóbbi esetben azonban a befektető veszíthet is befektetett tőkéjéből.

Az Erste OTP bónusz certifikát az Erste Befektetési Zrt.-nél számlát vezetők részére május 25-től május 28. 13 óráig jegyezhető.

Címkék:
certifikát,