A Sopron Bank megújítja meglévő fiókjait

Pénzcentrum2010. április 8. 16:02

A Sopron Bank terjeszkedését már befejezte, most azonban meglévő fiókjait bővíti. A győri fiók a tavalyi év során új épületbe költözött, melyet idén a veszprémi fiók követ. A bővítés során a veszprémi fiók az Óváros térről a város központjában található Szabadság térre, egy új épületbe költözött.

Mag. Thomas Radil, a Sopron Bank ZRt. vezérigazgatója elmondta, hogy a bank a nehéz gazdasági környezet ellenére is állandó növekedést mutat. "A meglévő fiókhálózatunkba történő beruházásokkal előnyre szeretnénk szert tenni; ezen kívül a veszprémi az egyik legfontosabb fiókunk, és az csak hasznunkra válhat, hogy az új fiókban több helyiség áll rendelkezésre a minőségi tanácsadás megteremtése érdekében" - fűzte hozzá Radil úr.

A Sopron Bank célcsoportját a nyugat-magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások valamint magánszemélyek képezik (Sopron 2 fiók, Győr, Szombathely, Keszthely, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Veszprém, Kőszeg, Sárvár, Mosonmagyaróvár, Körmend, Balatonfüred, Pápa, Siófok, Ajka, Tatabánya, Budapest II. és V. ker.). Az anyavállalat, a Bank Burgenland fiókhálózatával együtt az egész pannon régióban - Bécstől Budapestig - az ügyfelek rendelkezésére állnak.

A bank fő tevékenységét a beruházási és projekthitelek képezik. A magánszemélyeknél a megtakarítások és a befektetési termékek egyre nagyobb jelentőséget kapnak. A retail termékek, mint az Internet Banking, az SMS-szolgáltatások, és a GRAWE-biztosítási szolgáltatások az ügyfelek kényelmét szolgálják.

Jelen pillanatban a Bank 190 munkatársat foglalkoztat, amelynek több mint fele Sopronban, a Központban dolgozik. Az Ügyfeleknek különösen nagy előnyt jelentenek a gyors és rugalmas szolgáltatások, ami a lapos szerkezeti struktúrából és a tulajdonosok közelségéből adódik. A Sopron Bank a 2009-es év végi mérlegfőösszegét az előző évihez képest körülbelül 18%-kal, 299 millió EUR (81 milliárd HUF) összegre növelte. A hitelállomány mértéke 2009 decemberében 263 millió EUR (72 milliárd HUF), a betétállomány pedig 72 millió EUR (20 milliárd HUF).

Címkék: