Ilyen lesz az új CIB.hu! Kiszivárogtak az első képek

Pénzcentrum2009. november 16. 13:02

A Magánszemélyek nyitóoldal tartalma A K&H Bank után nem sokkal a CIB Csoport is úgy döntött, hogy megújítja a honlapját. A frissítésre ma este kerül sor, a bevezetés néhány perces leállással jár.

A változás eredményeként a CIB Csoport honlapjai (cib.hu, ciblizing.hu, cibalap.hu, cibfaktor.hu) az Intesa Sanpaolo webes arculati előírásainak megfelelő, letisztult és kompakt külsőt kapnak. A megújítás során fokozott figyelmet fordítottak arra, hogy a legfontosabb, legkeresettebb információk továbbra is az egyes nyitóoldalakról legyenek elérhetőek.

A mostani megújulás elsősorban a honlap megjelenését érinti, nem járt olyan nagyságrendű szerkezei változtatásokkal, mint az év eleji átalakítás. A megjelenés változása, illetve az azóta érkezett ügyfélvisszajelzések figyelembe vétele mellett kis mértékben a nyitó és a beloldali navigáció is módosul. A honlap tartalma, az információk menüstruktúrája, illetve egyes oldalcímek nem változnak.

Néhány napja került bevezetésre a fiókokat és az ATM-eket tartalmazó interaktív online térképes szolgáltatás, amely a pontos helymeghatározáson kívül útvonaltervezésre is használható. Elérhető a Fiókkeresőből, valamint a http://cib.holvan.hu címen.

A Magánszemélyek nyitóoldal tartalma:

1. Fejléc
Célcsoport választó: A kiválasztott célcsoportra kattintva nyitható meg az adott célcsoport nyitóoldala. A kiválasztott célcsoport nevére állva legördül a hozzá tartozó fő navigáció, innen lehet eljutni a beloldali tartalmakhoz.
CIB Csoport menü: a Csoportról szóló információk és a leánycégek honlapjai érhetők el itt.
Intesa Sanpaolo menü: a menüre kattintva az Intesa Sanpaolo angol oldalainak főbb tartalma érhető el.

2. Célcsoport navigáció és hirdetési felület: A fülekre kattintva (Ajánlataink, Napi pénzügyek, Megtakarítások, befektetések, Hitelek, Árfolyamok, Piaci hírek, Adattár) az egyes információcsoportokhoz tartozó linkek (kiemelt tartalmak) jelennek meg, az eddiginél hangsúlyosabb hirdetési felülettel egybekötve. Ezekre a linkekre kattintva lehet eljutni a beloldali tartalmakhoz.

3. Keresett kifejezés: Az eddiginél kiemeltebb helyen érhető el a keresés funkció.

4. Hasznos eszközök ikonsor: A pénzügyi döntést segítő alkalmazások (devizaváltó, számlaválasztók, betéti kamatszámító, hitel-kalkulátorok, hozamszámítók, IBAN számlaszám kereső), illetve a kondíciók és kamatok innen (is) elérhetők.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

5. Online szolgáltatások: CIB Internet Bank, eBroker

6. Elérhetőségek: CIB24, Hitelvonal, Fiók és ATM kereső, online ügyfélszolgálat, hírlevél rendelés, panaszbejelentés

7. Aktuális: Hírek, tájékoztatók, díjak, elismerések

8. 100% figyelem

9. Lábléc: SWIFT-kód, Szerződési feltételek, Jogi nyilatkozat, Közlemények, Fenntarthatóság, Partnerek, Oldaltérkép, English version

A Magánszemélyek egyik beloldalának tartalma

Címkék: