Hogy nyerhetne 1 milliót a hasi-tasis fazon, ha nem kápéban utazna?

Pénzcentrum2009. november 4. 12:32

Fogyasztói akció lebonyolításával támogatja a Raiffeisen Bank a hazai bankkártya használat további magyarországi terjedését. Az akció ideje alatt minden hónapban 1 millió, 300 ezer és 200 ezer forintot nyerhetnek a résztvevő bankkártya tulajdonosok.

Több az elmúlt időszakban publikált kutatás egyértelműen mutatja, hogy a bankkártya használat területen jól tetten érhető a magyar lakosság egyre nagyobb fogékonysága a pénzügyi mobilitásra. Folyamatosan növekszik a forgalomba kerülő bankkártyák száma és az azzal történő vásárlások és pénzfelvételek száma.

Lang Attila, a Raiffeisen Bank brand menedzsere elmondta a hazai bankkártya kultúra minőségi fejlődését jól jellemzi, hogy míg 3-4 évvel ezelőtt a bankkártya használat 85-90%-a csak és kizárólag a pénzfelvételre irányult, addig 2008-ban először a bankkártyás fizetések aránya már 56%-ot tett ki, meghaladva a kártyával történő készpénzfelvételek számát is. Lang azonban azt is hozzátette, hogy a bankkártya használat tekintetében van még hova fejlődnie a magyar lakosságnak, hiszen míg Magyarországon egy állampolgár 2008-ban évente átlagosan kevesebb mint 18-szor fizetett bankkártyával, ez a szám az EU-ban már 2007-ben 37 volt.

A Raiffeisen a fenti adatokat is figyelembe véve döntött úgy, hogy fogyasztói promóció indításával támogatja a hazai bankkártya használat minél dinamikusabb további elterjedését. A "Vásároljon is bankkártyájával, most milliókat nyerhet" akció keretében minden hónapban 1 millió, 300 ezer és 200 ezer forintot nyerhetnek a bank ügyfelei.

Lang tájékoztatása szerint egy átlagos háztartás számára is könnyen teljesíthető az a részvételi feltétel, hogy a résztvevőnek bármely típusú Raiffeisen bank- és/vagy hitelkártyájával minimum 3 alkalommal vásárolnia kell az adott fordulóban.. A december 15-ig tartó promóció során minden fordulóban a bank által feltett kérdésre megadott tippek alapján a három helyesen tippelő, vagy a helyes válasz értékét legjobban megközelítő játékost jutalmazzák 1.000.000 Ft-tal, 300.000 Ft-tal, 200000 Ft-tal.

Minden résztvevő egy fordulóban csak egyszer tippelhet. A jelenlegi aktuális, 2. forduló kérdése a következőképpen hangzik: Ön szerint hányszor kattintottak 2009. január 1-től 2009. november 22-én 23:59-ig a www.raiffeisen.hu összes oldalára? Erre a kérdésre a tippjüket a vállalkozó kedvű játékosok legkésőbb november 15-ig, míg a harmadik, utolsó forduló jelenleg még nem ismert kérdésére december 15-ig lehet tippelni. Az akcióról további részletek találhatók a www.raiffeisen.hu/milliokatnyerhet oldalon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

"Ennek a decemberig tartó akciónak az eddigi tapasztalatai is jól mutatják a bankkártya használat elterjedésének mértékét"- mondja Lang. "10-15 évvel ezelőtt egy bank- vagy hitelkártyára épülő promóció nem lehetett volna sikeres. Mára ezen a területen is nagy változás állt be. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy erre a promócióra már néhány hét alatt több ezren regisztráltak."

Lang azt is elmondta, hogy pénzintézetük nemcsak egy-egy akcióval, hanem a bankszámlacsomag ajánlataikkal is igyekeznek ösztönözni ügyfeleiket a minél intenzívebb bankkártya használatra. Ez a törekvés legjobban a Lendület számlacsomagjuk esetében figyelhető meg, amelynél havi 3 ingyenes pénzfelvételt tesznek lehetővé bármely hazai ATM-nél vagy postán, illetve havi díjmentes MobilBanking(SMS) szolgáltatás jár a számlához, amelynek segítségével többek között folyamatosan és naprakészen nyomon követhetőek a bankkártyával végrehajtott tranzakciók.

Címkék: