Az OTP is lépett: tett követte a felelősségvállalást!

Pénzcentrum2009. május 25. 15:02

Az OTP Bank környezet iránti felelősségvállalásának részeként lehetővé tette ügyfeleinek, hogy a papír alapú és postán kiküldött bankszámlakivonat helyett ezentúl elektronikus úton érjék el számlakivonatukat.

A környezetünk megóvását támogató kezdeményezés több tekintetben is előnyös, mivel az adatok legalább fél évre visszamenőlegesen megtekinthetők, számítógépre vagy más adathordózóra menthetők, és szükség esetén ki is lehet nyomtatni őket. Emellett sokkal gyorsabb, mint a postai úton kézbesített kivonat, valamint bizonyos számlacsomagok esetén díjkedvezmény érhető el.

Korábban: Leállítaná a bankszámlakivonatok nyomtatását a K&H Bank!

Az OTP Zöld bankszámlakivonatát az OTPdirekt internetes szolgáltatáson vagy a bank honlapján található Kivonatlekérdezés funkción keresztül érhetik el az ügyfelek. Az internetes szolgáltatást használók a "Számlakivonat beállítások" menüpont alatt tudják lemondani a kivonatok postai küldését.

Zöld bankszámlakivonatok által megtakarított összegből a bank támogatja a WWF erdővédelmi tevékenységét, amely a természet-közeli, fenntartható erdőgazdálkodás bevezetését tűzte ki céljául, hogy az ott élő állat- és növényfajok fennmaradását tegye lehetővé. A WWF Magyarország több helyszínen működtet hazánkban kíméletes erdőgazdálkodást bemutató kísérleti, és mintaprojekteket.

Címkék: