Vége a felelőtlen költekezésnek: jóváhagyás nélkül nincs vásárlás!

Pénzcentrum2009. március 25. 12:00

Az internetes vásárlások elterjedése új szolgáltatások kidolgozására ösztönzi a fejlesztőket. A napokban egy új hitelkártyás fizetési rendszert mutattak be a tengerentúlon, melynek segítségével a szülők ellenőrizhetik gyermekeik online vásárlásait. A "BillMyParents" (a szüleim fizetik) rendszer élesítését alapos vizsgálatokkal tarkított tesztidőszak előzte meg.

Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a gyerekek a szüleik hozzájárulásával bármit megvásároljanak az interneten keresztül. A megrendelést követően a szülőnek vásárlási hozzájárulás iránti kérelmet küldenek, majd az adatok ellenőrzése után a tranzakció jóváhagyható, esetleg elutasítható.


Egy jóváhagyott Giutar Hero szett (Forrás: cardtrak.com)

Jóváhagyás esetén a szülőknek meg kell adni a szükséges hitelkártya adatokat, majd a jelszavas jóváhagyás után a "BillMyParents" (a szüleim fizetik) rendszer végrehajtja a tranzakciót.

A fizetési rendszer bevezetését hosszú tesztidőszak előzte meg, a fejlesztők átfogó vizsgálatokat végeztek a program tökéletesítésére.

A próbaverzió tesztelése során a fejlesztők igyekeztek lezárni minden támadási felületet, az élesítést csak a biztonsági próbák végrehajtása után hagyták jóvá. A programhoz kapcsolódó regisztrációs és alkalmazási felületek megtalálhatóak lesznek a legnépszerűbb közösségi portálokon és számon online vásárlási lehetőséget kínáló honlapon.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A fejlesztő a partnerek gyors bővülésére számít, elmondásuk szerint már most óriási az érdeklődés. A céget elsősorban játékokat forgalmazó vállalkozások és olyan termékeket árusító üzletek keresték meg, melyek célcsoportját főként a tizenéves korosztály adja.

Címkék: