Betétfeltörés a K&H-nál! Levelet kapnak az ügyfelek!

Pénzcentrum2009. március 13. 09:30

A K&H Bank lekötött betéttel rendelkező ügyfeleinek már nem sokáig nyílik lehetősége arra, hogy a lekötés lejáratát megelőzően úgy vegyenek fel részösszeget a betétjükből, hogy a fennmaradó összeg kamatát nem bukják el. A bank április 14-től megszünteti ezt a betétmegbontási lehetőséget.

A K&H Bank levelet küld az ügyfeleinek, melyben tájékoztatják őket a lekötött betétekre vonatkozó változásokról. A bank 2009. április 14-től a forint- és deviza lekötött betétek esetében is megszünteti a lekötési időtartam alatti megbontási lehetőséget.

Április közepétől a lekötött betétekből a betét lejáratát megelőzően nem lehet majd részösszeget felvenni. Az ügyfelek a továbbiakban csak a betét teljes felmondásával rendelkezhetnek a pénzük felett.

A szigorítás nem vonatkozik a 2009. április 14-e előtt lekötött betétekre, ezek esetében érvényben maradnak a korábbi betétmegbontási szabályok. Az egyszeri időtartamra szóló lekötött betétekből a lejáratig, a folyamatosan ismétlődő lekötött betétekből a 2009. május 15-ét követő első fordulónapig lehet részösszeget felvenni.

Címkék: