CIB rendkívüli közlemény!

Pénzcentrum2009. március 12. 14:30

A CIB Bank közleményt adott, ki melyben tájékoztatja ügyfeleit a bankfiókok március 28-ai, szombati rendkívüli nyitvatartásáról. A munkaügyi miniszter rendelete alapján a korábban munkanapnak nyilvánított január 10-e pihenőnap lett, helyette pedig március 28-a szombat lesz munkanap.

A CIB Bank tájékoztatja ügyfeleit, hogy a 2009. március 28-i szombati munkanapra való tekintettel a bankfiókok a pénteki nyitvatartási rend szerint állnak majd rendelkezésre.

Ez alól kivételt jelentenek az alábbi bankfiókok:

- a Budaörs Tescóban található bankfiók és a Westend hitelpont 10 és 18 óra között,
- az Árpád üzletházi és a Békásmegyeri fiók 8 és 15:30 között,
- a Pólusban lévő fiók 8 és 16 óra között,
- míg a Rózsakert fiók 9:30 és 15 óra között várja az ügyfeleket.

A CIB Bank elektronikus csatornái - a CIB24 telefonos ügyfélszolgálat, a CIB Internet Bank, a CIB WAP Bank, a mobilCIB, a CIB Telebank, valamint a Soft Business Terminal, a CIB Üzleti Terminál és a CIB Házibank - folyamatosan rendelkezésre állnak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Forrás: CIB Bank Zrt.

Címkék: