Nem gondolkodtak sokat: kirúgták a blokkon trágárkodó ikeást

Pénzcentrum2023. október 26. 09:13

A cég nem tartott tovább igényt a munkájára, de maga az érintett is elismerte, hogy nem így kellett volna reagálnia.

Gyorsan döntött az IKEA vezetősége arról, hogy mi legyen a sorsa annak az IKEA-alkalmazottnak, aki egy hazai üzletben írt becsmérlő, trágár megjegyzést egy ügyfélszolgálati pulthoz érkező vásárlóra.

Mint korábban a Pénzcentrum is megírta, a dolgozót valószínűleg az zavarta, hogy a férfi fülén telefon volt, amikor a pulthoz lépett. Az ügyintézés végével a blokkra az ügyfélhez azt írta, hogy 'telefonáló f*sz', azonban a papírfecni gyorsan körbejárta a magyar sajtót.

Az ügyfélszolgálatos munkatársat az IKEA kirúgta, és erről maga az érintett számolt be egy rádióműsorban. Elmondta azt is, hogy valóban elszakadt nála a cérna, a cég azonban korrekt volt az elválásnál.

Nyilvánvalóan sok volt, nem így kellett volna reagálnom. Én azért annyit elvárok egy embertől, hogy legalább köszönjön, ne csak így ledobja a 395 forintos evőeszköztartóját a pultomra a blokkjával együtt, és akkor találjam ki, hogy mit szeretne. Legalább valaki odaböki, hogy visszavét, de még annyi se volt. Le tudtam utána vele kommunikálni, hogy bankkártyára vagy levásárló-kártyára kéri a visszatérítést. Két hete folyamatosan nyomtam, aztán kicsit elszakadt a cérna. Nyilván nem így kellett volna reagálni

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- mondta a kirúgott IKEA-dolgozó.

Címkék:
hrcentrum, cég, IKEA, kirúgás, magyar, cégek,