Állása bánta a trükközést: csúnya munkahelyi stiklivel bukott le a Barátok közt sztárja

Pénzcentrum2023. augusztus 17. 12:01

Szőke Zoltánt, azaz a Barátok közt Berényi Miklósát eltanácsolták civil munkahelyéről, egy Pest megyei kultúrházból.

Szőke Zoltán pár évvel ezelőtt kezdett el Erdőkertesen dolgozni, ahol ő volt az Erdőkeretesi Faluház és Könyvtár megbízott intézményvezetője. Azonban a jelek szerint mindenki Bereményi Miklósa nem élt olyan makulátlan életet, mint azt külső szemmel az egyszerű laikus hinné. A színész ugyanis az önkormányzat friss bejelentése szerint kirúgta. majd más pozícióban visszafoglalkoztatta egy női munkatársát.

Mindezek után pedig erdőkertesi teljes, 8 órás munkájuk mellett Kerepesen is vállaltak egy 8 órás állást.

Szőke Zoltán, az Erdőkertesi Faluház és Könyvtár megbízott intézményvezetője, ez év április 30-án megszüntette Bajáki Bernadett munkaviszonyát az intézményben, majd 2 nappal később, május 2-án tanácsadói szerződést kötött vele. Eközben Kerepes Város Önkormányzat képviselőtestülete május 25-i ülésén Bajáki Bernadettet a Szabó Magda Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetőjének választotta

– írta le az Erdőkertesi önkormányzat a Blikk megkeresésére, hozzátéve, hogy mindezek mellett egy júniusban napvilágot látott videóban a színész művészeti vezetőként, míg Bajáki Bernadett intézményvezetőként mutatkozott be. Erről azonban a város önkormányzata csak ekkor értesült.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egyszóval a tervük szerint egyikük itt lett volna 8 órában vezető, míg Kerepesen pedig tanácsadó, másikuk pedig fordítva.

Címkék:
hrcentrum, barátok, csalás, önkormányzat, barátok közt, állás, kirúgás, színész, könyvtár,