Itt az első fecske: évközi béremelést jelentett be a hazai boltlánc, ennyit kapnak a dolgozók

Pénzcentrum2023. június 14. 09:45

A magyarországi dm idén ünnepli 30 éves jubileumát, aminek apropójából munkatársai lojalitását is díjazza. Az év eleji átlagosan 14%-os alapbéremelés után, most egy újabb minden munkavállalót egységesen érintő 8%-os évközi alapbéremelést hajtott végre a vállalat.

A dm 30 éve van jelen a magyar kiskereskedelemben, a mostani gazdasági helyzetre reagálva az idei gazdasági évben 8%-os évközi alapbéremelést hajtott végre 2023. július 1-től. Az emelésnek köszönhetően a cafeteria, a műszakpótlékok, és a vasárnapi pótlékok is emelkedni fognak. Az évközi béremelés nem újdonság a vállalat életében, a tavalyi évben volt már hasonló intézkedés, 2023. januárjában pedig átlagosan 14%-kal nőttek az alapbérek a drogériánál, így idén már ez a második általános, minden munkavállalót érintő béremelés -áll a vállalat közleményében. 

A vállalat egyéb, nem anyagi jellegű juttatásokkal is igyekszik kedvezni: június 11-én Családi Napot szervezett, melyre az összes munkatársat meghívta családjukkal együtt. Az eseményen 2400-an vettek részt. A vállalat emellett belső képzéseket is biztosít a dolgozók számára, valamint hosszútávú karrierlehetőséget nyújt a kollégáknak. 

Címkék:
hrcentrum, béremelés, dm, dolgozók, magyar, vállalat, drogéria, hazai, boltlánc, drogérialánc,