Havi 320 ezer forintért keresnek melósokat a fővárosban: azonnali kezdés, végzettség sem kell

Pénzcentrum2023. március 23. 19:01

A hazánkban évek óta tapasztalható súlyos munkaerőhiány folyamatosan tornássza feljebb a béreket, igaz csak bizonyos régiókban, például a főváros környékén és Nyugat-Magyarországon, ahol pedig az osztrák munkaerőpiac szipkázza el az embereket. Éppen ezért egyre többen hirdetnek konkrét bérekkel, most például termelő berendezések kezelésére keresnek embert a 22. kerületbe. 

A Pénzcentrum oldalán rendszeresen beszámolunk érdekes álláshirdetésekről és az elérhető fizetésekről, és újabb izgalmas hirdetésre bukkantunk, méghozzá ezúttal a TikTokon. A HR112 álláshirdető portálon keresztül áruösszekészítő-operátort keres egy cég a 22. kerületbe, pontosabban gépkezelőket, akár tapasztalat nélkül is.

Az új munkatárs feladata lesz a termelő gépek és a berendezések kezelése, a félkész termékek összeszerelése, a minőségi hibák kiszűrése, valamint a termékcsomagolásra használt dobozok előkészítése, elhelyezése.

A munkarend: hétköznap 5:40-14-00-ige, vagy 13:40-22:00-ig, vagy 21:40-6:00-ig, tehát három műszak, hétvégenként pedig 12 órát kell dolgozni, 2 műszakban.

  • Nettó 300-320 ezer forintos ösztönző jövedelmet kínálnak, bármit jelentsen is ez, valamint
  • a délutáni, éjszakai órákra 32,5 százalékos műszakpótlék,
  • 100 százalékos hétvégi műszakpótlék
  • cafeteriát
  • támogatják a munkába járást
  • az italautomatából 15 ezer forintos havi fogyasztás

Óriási a munkaerőhiány

A hazánkban évek óta tapasztalható súlyos munkaerőhiány folyamatosan tornássza feljebb a béreket, igaz csak bizonyos régiókban, például a főváros környékén és Nyugat-Magyarországon, ahol pedig az osztrák munkaerőpiac szipkázza el az embereket. Éppen ezért egyre többen hirdetnek konkrét bérekkel, azaz nem a versenyképes fizetés varázsszót használják a hirdetésekben, hanem a megkereshető fizetést. Persze ezek általában a maximumok, tehát az fog ennyit kézhez kapni, aki sokat túlórázik, és hajlandó hétvégén, éjjel is dolgozni. 

Címkék:
hrcentrum, fizetés, forint, munkaerő, álláshirdetés, állás, munkaerőpiac, bérek, munkaerőhiány, tiktok,